€ 50 korting! Black Friday Deal

Buteo Mark II Reed & Snoot/Lens cover Reed

Artikelnummer: BPGPHBRS
Vorige Artikel 7 van 13 Volgende
€ 189,95 € 139,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Schuiltent Buteo Mark II Riet & Snoot / Lens cover Riet is een eenpersoons fototent die natuurfotografen overal kunnen gebruiken.
Deze schuiltent is dé must have voor vogel- en zoogdierfotografen, de perfecte uitrusting dus voor uw volgende fotoshoot.
Gemakkelijk mee te nemen, in enkele seconden op te zetten en altijd in de juiste camouflageprint.

Deze set deal geeft jou een korting van 50 euro !

BLACK FRIDAY DEAL

Voordelen indien u bij ons besteld

  Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

  2 jaar garantie op uw schuiltent.

  Gratis omruilen binnen 30 dagen.

  Veilig kopen en betalen.

  14 dagen mogelijkheid tot retourneren.

  Eigen afdeling service en onderdelen.
 

Plus en min punten 

Volgens onze schuiltenten specialist

+ Ruimte voor jezelf, stoeltje, foto apparatuur en een rugzak.

Waterkolom van 2.500 mm  (water-dichtheid).

Camoufleert jou en je apparatuur perfect.

+ Perfect camouflage patroon.

+ Hoge kwaliteit ritsen met touwtjes (minder geluid).

+ Verbeterde 'springstaal' pop-up constructie.

-  Niet geschikt voor 2 personen.

-  Geen speciale haringen voor ruiger terrein.

Beschrijving:

Ontwikkeld door natuurfotografen

De Buteo Mark II is ontwikkeld door natuur- en wildlifefotografen. Uitgebreid gebruikt, getest en waar nodig verbeterd. De Buteo Mark II is dé éénpersoons pop-up schuiltent die wij momenteel aanbieden in maar liefst 6 camouflagepatronen.

Door de verbeterde springveerconstructie kan dit tentje probleemloos steeds weer worden opgezet en ingeklapt. Zodra u de schuilhut uit de tas haalt, klapt deze automatisch uit en komt in vorm. Klaar voor gebruik!

Perfecte camouflage

Als u vaak in het veld bent, zult u al snel merken dat vogels en zoogdieren erg schuw zijn voor mensen. Niet verwonderlijk als je bedenkt dat er eeuwenlang bijna overal op deze dieren is gejaagd.

Jezelf en je spullen camoufleren met een fototent is dan de beste oplossing voor succesvolle wildlife fotografie. Het basisidee is dat de dieren ons niet meer zien of herkennen als mens, en zich dus niet bedreigd voelen. Met de Buteo Mark II pop-up tent bent u snel en perfect gecamoufleerd en fotografeert u effectiever.
Schuiltent Buteo Mark II Riet & 1 Snoot/Lens cover Riet

Gemakkelijk, snel en mobiel

Het voordeel van een eigen mobiele schuiltent is dat je deze altijd en overal mee kunt nemen en snel kunt inzetten als er zich een gelegenheid voordoet.

Deze lichte en compacte camouflagetent is gemakkelijk mee te nemen wanneer u in uw omgeving op pad bent, verder weg gaat of zelfs met het vliegtuig op reis gaat.

Voorbereiden en plaatsen

Het is leuk en nuttig om van tevoren een natuurgebied te bezoeken en je goed voor te bereiden, zodat je doelgericht met je eenpersoons fototentje gaat fotograferen. Maar ook een incidentele ontmoeting kan uitmonden in een geweldige fotosessie omdat je deze schuilhut snel kunt opzetten.

Maak bij voorkeur zoveel mogelijk gebruik van de omgeving; plaats de tent zo mogelijk tegen of onder bestaande begroeiing zodat alles één geheel wordt, bij voorkeur de dag of avond van tevoren zodat vogels en zoogdieren eraan kunnen wennen. De tent kan worden vastgezet met de meegeleverde haringen en scheerlijnen, hoewel dit niet vaak nodig zal zijn.

De Buteo Mark II heeft ook de mogelijkheid om extra camouflage te bevestigen, zoals takken, bladeren, riet enzovoort. Deze extra's kunnen worden bevestigd met behulp van de touwtjes. Als u dit goed doet, gaat uw schuilhut nog meer op in de omgeving en dat is precies de bedoeling! Een andere mogelijkheid is om een extra camouflagenet te gebruiken, deze vind u op onze pagina camouflagenetten.
Let er echter wel op dat je met je camera goed en vrij zicht hebt naar alle kanten.

Het tentdoek zelf is gemaakt van een sterk materiaal (polyester 150D) dat lang meegaat. De fotohut is perfect voor gebruik voor korte periodes (tot enkele maanden). Als deze voor langere tijd in de volle zon staat, kan de kleur/camoprint wat vervagen. Bij regen/buien blijft u toch droog door de Hydrostatische Kop van 2.500 mm. Maar houd er rekening mee dat de weersbestendigheid wat kan afnemen als hij maanden of zelfs langer buiten blijft liggen.

Voor wat meer comfort, om je tas en/of andere spullen droog op de grond te leggen, en teken en andere ongewenste gasten weg te houden kun je een grondzeil in je tent gebruiken.

Stel je voor: je zit in je schuilhut te wachten, perfect stil, goed voorbereid en klaar voor actie! Plotseling verschijnt er een hert, een wild zwijn of een specht, precies zoals je had gepland. Het is natuurlijk geweldig als je succes hebt en je doelsoort vlak voor je tevoorschijn komt. Voor natuurfotografen is er niks zo mooi als het succesvol fotograferen van vogels, zoogdieren of andere onderwerpen in de natuur, waardoor het soms lange wachten de moeite waard wordt. Op dat moment is het fijn om te kunnen vertrouwen op je uitrusting!

Fotograferen uit de tent

De ruime ingang heeft een rits van hoge kwaliteit, blijft indien geopend mooi aan de zijkant hangen en is bovendien voorzien van een insectengaas in dezelfde camouflageprint. De fototent met de deur (iets) geopend is dus nog steeds perfect gecamoufleerd.

Eenmaal in de tent zie je dat het erg donker is door de zwarte coating aan de binnenzijde. Via de kleine kijkvensters met een insectennet heb je aan alle kanten net genoeg zicht om je omgeving te overzien. De tent heeft voldoende ruimte voor je stoel waarop je zit, je statief met camera/lens en een fotorugzak of -tas. Aan 2 zijden zijn er extra opbergvakken waar je wat kleine spullen kunt opbergen.

Aan de voorzijde heb je vervolgens de keuze om op ooghoogte of laag te fotograferen. Optioneel is het mogelijk om een extra snoot of lenscover aan deze fotovensters te bevestigen, die tevens je lens camoufleert en beschermt tegen eventuele regen en stof. Een bijkomend voordeel is dat uw handen onzichtbaar zijn van buitenaf wanneer u uw camera bediend. Ook rechts en links zijn fotovensters op ooghoogte (deze zijn iets groter dus niet geschikt voor een snoot).
 

Dus, als je op zoek bent naar de perfecte eenpersoons schuiltent die eenvoudig mee te nemen is, in enkele seconden staat en altijd de juiste camouflageprint heeft, dan is de Buteo Mark II de beste optie voor je.

Ervaringen van onze specialisten

  Zeer snel op te zetten in minder dan 10 seconden.

  Lichtgewicht tent dus weinig extra gewicht.

  Je bent onzichtbaar door de donkere binnenkant.

  Sterke stof die tegen een stootje kan.

  Veel foto- en kijkvensters op verschillende hoogtes.

  Inklappen en opbergen in 20 seconden.


Standaard levering

  • Schuiltent Buteo Mark II Riet
  • Snoot / lens cover Riet
  • Opberg hoes (Rugzak stijl)
  • Haringen
  • Scheerlijnen
  • Kleine extra tas voor haringen en scheerlijnen

Bij Buteo Photo Gear zijn we altijd bereid om u persoonlijk advies te geven. Wilt u een schuiltent aanschaffen en heeft u daarbij wat hulp nodig, gebruik dan onze chat functie of stuur ons een e-mail.

 

Buteo Photo Gear: Your Photo Hide Specialist

Specificatie Omschrijving
Personen Eenpersoons tent
Design buitenzijde Zie beschrijving
Design binnenzijde Zwart gecoat
Materiaal frame Glasfiber
Constructie Springveer constructie
Lengte van de tent 115 cm.
Breedte van de tent 115 cm.
Hoogte van de tent 150 cm.
Materiaal van de tent Polyester 150D.
Waterbestendigheid van de tent Waterkolom 2.500 mm
Foto raampjes voorzijde 2x op 31 cm & 85 cm (gezien vanaf de bodem), afmeting 19x35 cm.
Foto raampjes rechts 1x op 90 cm (gezien vanaf de bodem), afmeting 24x24 cm.
Foto raampjes links 1x op 90 cm (gezien vanaf de bodem), afmeting 52x34 cm.
Kijkraampjes voorzijde 4x op 61 & 113 cm (gezien vanaf de bodem), formaat 8x6 cm.
Kijkraampjes rechterzijde 1x op 120 cm, afmeting 8x6 cm.
Kijkraampjes linkerzijde 1x op 129 cm (gezien vanaf de bodem), afmeting 8x6 cm.
Kijkraampjes achterzijde 1x op 120 cm (gezien vanaf de bodem), afmeting 8x6 cm.
Gewicht totaal 2.8 kg.
Tent opgeborgen in tas 53 (rond)x5cm, 2,9 kg.
Levering inclusief 8 haringen + tasje, 4 scheerlijnen, opbergtas.
Extra 1 Snoot/Lenscover
© 2016 - 2023 Buteophotogear.com | sitemap | rss