Combi-set prijs

Hide Cover Lichtbruin

Artikelnummer: BPGHCLB
Artikel 5 van 12
€ 99,95 € 89,95 (inclusief btw)

Hide Cover Lichtbruin, combi-set prijs

Wil jij ook af en toe de "look & feel" van jouw schuiltent aanpassen aan het seizoen of de omgeving?

Voor de Buteo Mark II, een van onze meest verkochte schuiltenten, hebben we hide covers ontwikkeld.

De bruine bosprint van onze Buteo Mark II voldoet in de meeste situaties. Voor de dieren maakt het meestal niet echt uit welke print een tent precies heeft, maar je wilt toch opgaan in de omgeving en zeker niet zichtbaar zijn voor andere mensen.

De Hide Cover Lichtbruin is een soort hoes met een witte/sneeuw bosprint. Eigenlijk hetzelfde patroon als de bruine bosprint van de Buteo Mark II, maar dan met witte tinten.

De cover is gemakkelijk om te Buteo Mark II te doen, dat neemt minder dan 10 seconden in beslag.

Op de plaats waar bij de schuiltent de lussen zitten voor het bevestigen van de scheerlijnen, hebben we in de cover uitsparingen gemaakt. Ook met gebruik van de cover zijn scheerlijnen dus te gebruiken en blijft de cover perfect op zijn plaats zitten.

De cover is gemaakt van 150D polyester, hetzelfde sterke en waterdichte materiaal als de schuiltenten en de binnenzijde is zwart gecoat.

Aan de voorkant zit een vaste snoot/lenscover(inbegrepen)en een extra breed kijkgat met insectennet zodat je door alle drie de kijkgaten van de Buteo Mark II kunt kijken.

Fotograferen doe je door de snoot/lenscover (inbegrepen) die op zo'n 75 cm zit. Het onderste kijkgat van de Buteo Mark II is niet te gebruiken. Onderin de voorkant zit een rits die je kunt gebruiken voor een statief poot naar buiten te steken om binnen nog meer ruimte te creëren. Aan de linker en rechterkant van de cover zijn de kijkgaten van de schuiltent te gebruiken als kijkgat. In de Hide Cover zit voor deze kijkgaten insectennet, maar je kan er niet door fotograferen.

De cover is ook te draaien naar de andere zijdes, zodat je eventueel vanuit lagere standpunten kunt fotograferen. Het gemakkelijkste is om de voorkant van de cover aan de achterkant van de schuiltent te doen. Of je gebruikt de rits van de achterkant om een lager standpunt te bereiken.

Aan de achterkant zit een rits zodat je gemakkelijk in en uit jouw schuiltent kunt komen.

Het gewicht is zo'n 1000 gram en de Hide Cover Lichtbruin wordt geleverd inclusief handige opbergzak.

 

✔  Zeer snel te bevestigen, in minder dan 10 sec

✔  Past perfect om de Buteo Mark II

✔  Lichtgewicht hoes, dus weinig extra gewicht

✔  Perfecte camouflage in meer groene omgevingen

✔  Sterke stof die tegen een stootje kan 

✔  Snoot/Lenscover inbegrepen

© 2016 - 2024 Buteophotogear.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel