Snoot/Lens Cover Groen voor Mark III

Artikelnummer: 720192
Artikel 2 van 9
€ 34,95 (inclusief btw)

Snoot / Lens Cover Groen voor Mark III. 
Buteo Photo Gear biedt optioneel een bijpassende snoot aan als vervanger voor het originele fotovenster van de Buteo Mark III Bruin en de Aquila Mark III Bruin.

Beschikbaar vanaf mei 2024

Voordelen indien u bij ons besteld

  Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

  2 jaar garantie op uw schuiltent.

  Gratis omruilen binnen 30 dagen.

  Veilig kopen en betalen.

  14 dagen mogelijkheid tot retourneren.

  Eigen afdeling service en onderdelen.
 

Beschrijving:

Ontwikkeld door natuurfotografen

De snoot heeft als voordeel dat deze je objectief extra camoufleert met dezelfde waterdichte stof en camouflage patroon als de tent (Polyester 150D), en tevens je lens goed beschermt tegen neerslag en stof. Nog een bijkomend voordeel is dat je handen minder snel zichtbaar zijn als je de camera bedient.
De snoot past perfect in elk fotovenster, kan eenvoudig ingeritst worden, en heeft aan de bovenzijde een eigen kijkvenster met vast instectennet. Dit kijkvenster is ook weer geheel of gedeeltelijk afsluitbaar aan de binnenzijde, en kan naar eigen wens groter of kleiner worden gemaakt met een rits die van 2 zijden te bedien is.
Het grotere insectennet in de tent kan naar bendeden geritst worden bij gebruik van de snoot, maar kan ook gewoon gebruikt worden, je objectief gaat daar gewoon doorheen. in dat geval heb je zelfs 2 insectennetten. Tenslotte kan je ook nog de buitenste polyester stof gebruiken bij slecht weer. Er zit een rits in waar je de lens doorheen laat steken, met de rits sluit je dan de stof zodat jij en je apparatuur maximaal beschermt bent tegen neerslag (zie ook foto's).
 

Standaard levering:

  • Snoot / Lens Cover Groen voor Mark III.
     

Bij Buteo Photo Gear geven we je graag persoonlijk advies. Heb je een vraag of heb je hulp nodig, neem dan even contact met ons op.

Buteo Photo Gear: Uw Specialist voor schuiltenten en accessoires

Specificatie Omschrijving
Design buitenzijde Zie beschrijving
Design binnenzijde Zwart gecoat
Materiaal van de tent Polyester 150D.
Waterbestendigheid van de tent Waterkolom 2.500 mm
© 2016 - 2024 Buteophotogear.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel